Sök

Delegera och behåll kontrollen över kommunikationen!

Du som ansvarig för företagets tillväxt har säkert en strategi för hur det ska gå till. Har du också en strategisk plan för hur kommunikationen ska stödja affärsmålen?

I takt med att företaget växer blir kommunikationen en allt större utmaning samtidigt som ännu mer fokus krävs för att driva på affären och hålla verksamheten igång. Då är det dags att delegera ut ansvar för kommunikationsarbetet. Ta vår hjälp med strategisk kommunikation för ditt företag så att du kan delegera utan att tappa kontrollen över varumärket!

 

Med professionell hjälp och en genomarbetad plan blir kommunikationen både mer träffsäker och kostnadseffektivare. Vi är specialiserade på att hjälpa företag som ditt som konsulter och rådgivare.

Sara Torgnysdotter, kommunikations- och kulturstrateg med femton års erfarenhet av att bygga varumärken inifrån. Hon är specialiserad på ingenjörsbranschen (bygg och it) och snabbväxande start-ups. Läs mer på Linkedin… 

Jenny Öijermark, kommunikationsstrateg med tjugo års erfarenhet av att hjälpa företag att kommunicera med dem som betyder mest för deras tillväxt. Hon är specialiserad på medierelationer och anlitas som extern kommunikationsansvarig av börsnoterade- och ägarledda företag. Läs mer på Linkedin…

Kompetensutveckla hela ledningsgruppen! Boka tid med oss för en gratis introduktion till hur er strategiska kommunikation kan bli mer effektiv.